KLUB SILOVATELJA: Grupa mladića seksualno zlostavlja i snima devojčice

Novozelandska policija je u potrazi za tri osumnjičena tinejdžera za koje se veruje da su zlostavljali maloletnice i potom se hvalili snimcima grupnog silovanja

  • 4

Novozelandska policija sprovodi istragu o onlajn grupi silovatelja koji opijaju maloletnice, seksualno ih iskorišćavaju, a zatim snimke grupnog orgijanja postavljaju na Fejsbuk kako bi se pohvalili svojim dostignućem.

Radi se o mladićima iz Oklanda koji su dali naziv svojoj grupi "Roast Busters", i sumnja se na trojicu od 17 i 18 godina, ali nema dovoljno prikupljenih dokaza da bi osumnjičeni bili privedeni.

Premijer Džon Kej je izjavio da je veoma teško tragati za počiniocima zločina kada nema svedoka, niti zvaničnih optužbi, jer nijedna žrtva nije skupila hrabrosti da se javno suprotstavi, ali bez obzira na poteškoće, veruje se da će istraga biti uspešna.

Ova vest je uzburkala javnost, a na Fejsbuku se pojavilo nekoliko grupa koje osuđuju postupke mladića i zahtevaju adekvatnu kaznu za njih. Zahvaljujući tome što je veliki broj ljudi odreagovao, pojavile su se fotografije koje identifikuju dvojicu tinejdžera.

Do sada se oglasila bivša devojka jednog od osumnjičenih mladića, oštro kritikujući napad na njih, bez dokazano osnovane sumnje, naglašavajući pritom da nijedna od "silovanih" devojaka nije podigla optužbu. Iako se protivi objavljivanju ovakvih snimaka, smatra da se ne može suditi nekome, a da niko nije čuo njihovu priču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    5. novembar 2013 | 17:16

    A kazu miran zivot na Novom Zelandu. Vidim.

  • Dr Kadžija

    5. novembar 2013 | 20:20

    I onda kažu da su Lepi Mića i Ivan Tržan grubi,vulgarni i bezobrazni prema ženama...

  • Istina je samo jedna !

    5. novembar 2013 | 18:49

    Demokratija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA