Silovao devojku da bi je zarazio HIV-om!

Glen Dejvis (48) mislio je da ga devojka vara, pa joj se osvetio tako što ju je polio benzinom i uz makaze prislonjene na grlo silovao bez kondoma kako bi je zarazio

  • 3

HIV pozitivan Glen Dejvis (48) sa Floride uhapšen je nakon što je za Noć veštica napao sopstvenu devojku. Dejvis je neidentifikovanu devojku prisilio na nezaštićen odnos, objašnjavajući joj da će svakako jednom umreti.

Na ovaj zločin naterala ga je ljubomora, jer je sumnjao da ga vara, pa je na sve načine želeo da je povredi, uključujući i pretnju da će zapaliti njenog maloletnog sina. Devojka je u policijskoj stanici izjavila da joj je Dejvis makaze prislonio na grlo i prisiljavao na seks bez zaštite, polivajući benzinom nju i kuhinjski sto, koji je kasnije i zapalio. Oduzeo joj je mobilni telefon, zaključao sva vrata, a ona ga je bezuspešno molila da makar upotrebi kondom.

- Videla sam ceo svoj život pred očima. Oko mene vatra, a kuća ispunjena dimom koji nije imao kuda da izađe - izjavila je istraumirana devojka, koja je znala da joj je dečko HIV pozitivan, ali su uvek koristili zaštitu.

Dejvis je optužen, uz mogućnost plaćanja kaucije u iznosu od 70.000 dolara, i biće mu suđeno za namerno prenošenje HIV-a, podmetanje požara, prisilno zatvaranje drugog lica, telesne povrede i seksualno nasilje.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    7. novembar 2013 | 16:14

    Užas! Znala je da je Hiv pozitivan i živela sa njim? Pa ni ona zglavna nije. Zna se kako se dobija Hiv ili je izopačenko ili narkoman. Ne razumem takve osobe, sa Hiv osobama što dalje. Nikada se ne zna šta im se mota po glavi.

  • Milesa

    8. novembar 2013 | 00:19

    Ne mlati zeno, molim te

  • Ana

    8. novembar 2013 | 01:39

    Zorice,Zorice. . . Zorica za predsednika!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA