HOROR U TUTINU: Odsekao cimeru penis, pa ga nosio oko vrata!

Jedan od štićenika je odsekao penis pokojniku pomoću poklopca konzerve, a potom je polni organ svog cimera krio u gornjem delu pidžame

  • 7

Kao što je Telegraf već pisao, juče je pokojniku u staračkom domu odsečen penis, a danas su se pojavili novi podaci. Naime, jedan od štićenika je odsekao penis pokojniku pomoću poklopca konzerve, a potom je polni organ svog cimera krio u gornjem delu pidžame!

 

Šokirani mrtvozornik koji je došao da konstatuje smrt juče oko 10 sati u Domu za mentalno ometena i stara lica u Tutinu prvi je utvrdio da je pokojnik ostao bez penisa.

 

Ubrzo je pozvana policija, a ustanovljeno je da je štićenik tog doma B. M. (25) odsekao penis svom cimeru B. J. (56), a potom ga nosio oko vrata. 

 

Prema iskazima zaposlenih, štićenik B. M. je najverovatnije neopaženo ušao u sobu gde se nalazilo mrtvo telo B. J. dok su čekali da mrtvozornik stigne i sanitet preuzme telo.

 

(Telegraf.rs / Izvor: ALO! )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA