HRVATI HVALE NAŠEG MINISTRA: Saša Radulović je ono što nam treba!

"Održao lekciju celom Balkanu", "Pogledajte tu jasnoću mišljenja, čistoću patriotskog liberalnog opredeljenja", samo su neki od komentara među hrvatskim novinarima o srpskom ministru privrede

  • 4

Ministar privrede Saša Radulović autorskim tekstom u Nedeljniku oduševio je hrvatske medije, koji ga masovno citiraju.

Radulović je, naime, između ostalog napisao da je priča o stranim investitorima kapitalna budalaština i da fokus konačno treba staviti na domaće privrednike i sistemske zakone kojima bi se olakšalo poslovanje u Srbiji.

Portal Index.hr pohvalio je srpskog ministra i ocenio da je "održao lekciju celom Balkanu".

Novinar Denis Kuljiš je na Fejsbuk stranici poručio da je ručno prepisao iz Nedeljnika tekst srpkog ministra Saše Radulovića.

- Pogledajte tu jasnoću mišljenja, čistoću patriotskog liberalnog opredeljenja. Gotovo sve što kaže vredi i za Hrvatsku. A šta mi imamo? Onog splitskog notornog bezveznjaka Grčića... - napisao je Kuljiš.

Hrvatski mediji nisu zadovoljni ni što će kroz investicije u Srbiju ući mnogo više novca nego kod njih, o čemu je Telegraf već pisao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    11. novembar 2013 | 14:28

    Neka naši privrednici deo profita investiraju u povećanje proizvodnje, a ne da novac izvlače na kajmanska i slična ostrva. Ovamo traže pomoć od države, a bezobzirno se bogate na račun sirotinje koja radi za 15-20 hiljada. Najgore je što ih nije sramota da to priznaju.

  • Nenad Minic

    11. novembar 2013 | 14:36

    A ja kad sam govorio kao radulovicu rekli su da sam lud..xexex nema veze,samo nek uradi to sto govori...

  • Правда

    11. novembar 2013 | 15:39

    Ovaj ce da nas usreci 100%.Garantovano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA