OGNJANOVIĆI: Sve pare daćemo bolesnoj deci!

- I pre nego što smo otišli za Hjuston, mislili smo o tome, mada nismo znali ni koliko će se sakupiti, niti koliko će preostati. Pri takvom stavu smo ostali i kada smo se vratili. Nijednog trenutka nismo ni pomislili da novac zadržimo za sebe - rekli su Ognjanovići

  • 28

Posle ostavinske rasprave zakazane za 26. novembar, roditelji male Tijane Jelena i Nebojša Ognjanović novac koji je preostao preusmeriće na lečenje teško bolesnih mališana, samo još nisu sigurni da li će pomoć dati direktno ili preko neke fondacije, pišu "Naše novine".

- I pre nego što smo otišli za Hjuston, mislili smo o tome, mada nismo znali ni koliko će se sakupiti, niti koliko će preostati. Pri takvom stavu smo ostali i kada smo se vratili. Nijednog trenutka nismo ni pomislili da novac zadržimo za sebe - rekli su Ognjanovići prilikom razgovora u MUP-u, koji je trajao više od dva sata.

Novac neće biti doniran klinici u Tiršovoj kako je tražila princeza Katarina Karađorđević, koja je vršila pritisak da se računi u Hjustonu ne plate.

Ostatak novca pomoći će nekom drugom detetu ili deci, kada se završi ostavinski postupak. Aleksandar i Katarina Karađorđević zatražili su od državnih organa da detaljno istraže ovaj slučaj.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mrsmultimilli

    12. novembar 2013 | 00:38

    Ma ko su oni da odlucuju i kako o tom novcu moze da se radpravlja na ostavinskoj raspravi??? Taj novac nije poklonjen ni tom detetu ni njegovim roditeljima vec je uplacen na racun sa svrhom! A ovi ljudi daju sada ovakve izjave jer je ipak pobedio pritisak javnosti, a ne podlost i sebicluk! Sramite se Ognjanovici!

  • Dr_sokrates

    12. novembar 2013 | 00:46

    Verovatno jel im nije bilo do price, izgubili su nesto sto je svakom coveku najdraze, i.sva.blaga ovoga sveta nemogu da im nadoknade tu bol, nadam se da ce taj preostali novac spasiti zivot nekom drugom detetu. Samo neka.su nam deca ziva i zdrava i mi sa.njima a para ce biti.

  • Šone

    12. novembar 2013 | 00:23

    Ne rekoše koliko će da uplate i zašto su do sad ćutali?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA