TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Dečak (8) preminuo na času fizičkog!

Učenik Osnovne škole "Branko Radičević" D. B. (8) preminuo je na času fizičkog vaspitanja. Učiteljica je odmah zvala Hitnu pomoć i pokušala reanimaciju, ali bez uspeha

  • 10

D. B. (8) iznenada je preminuo na času fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi "Branko Radičević" u Novom Sadu.

Dečak je tokom časa pao na parket. Učiteljica je odmah zvala Hitnu pomoć i pokušala je reanimaciju, ali bez uspeha.  Telo dečaka odneto je na obdukciju.

Uprava škole je povodom ovog nemilog događaja izdala sledeće saopštenje:

"Dana 15. 11. 2013. godine, u toku nastave, na početku drugog časa, učeniku D. B. je pozlilo. Prisutne učiteljice su pokušale da reanimiraju dete do dolaska Hitne pomoći. U međuvremenu su obavešteni roditelji deteta. Po dolasku Hitne pomoći, dete je odmah prebačeno u dečju bolnicu u pratnji direktora i učitelja škole. U dečjoj bolnici ekipa lekara je posle više od sat vremena pokušaja reanimacije konstatovala da je dete preminulo. Ceo kolektiv OŠ 'Branku Radičević' je u velikom šoku i žalosti zbog ovog nemilog događaja."

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žalosno

    15. novembar 2013 | 14:29

    Počivaj u miru andjele

  • lukacar95bre

    15. novembar 2013 | 14:38

    Tragicno, nek pociva u miru! :(

  • Natasa

    15. novembar 2013 | 14:49

    BOZE DALITE IMA ZASTO SAMO BOL NANOSIS LJUDIMA OVAJ PRELEPI ANDJEO JOS NIJE POCEO NIDA ZIVI AVEC SIMU KRILA SKRATIO A TEZAK BOL NANEO RODITELJIMA OSTAVIO :( NEKATE ANDJELI CUVAJU NA NEBU :(((

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA