Bivši gradonačelnik Zadra zabranio koncerte Čoli i Balaševiću jer su Srbi?

Hrvatski mediji preneli su da je bivši gradonačelnik Zadra Zvonimir Brančić zabranio gostovanje Đorđa Balaševića i Zdravka Čolića u zadarskoj dvorani Višnjik. Bančić to demantije, ali potvrđuje da je sa bivšim direktorom Višnjika imao nesuglasica

  • 22

Bivši gradonačelnik Zadra Zvonimir Brančić navodno je zabranio gostovanje Đorđa Balaševića i Zdravka Čolića u zadarskoj dvorani.

On je od direktora u ostavci Sportskog centra Višnjik Dina Baila, više puta tražio da ne dovodi srpske pevače u dvoranu, piše portal Zadarske vesti.

- U planu je bila priprema organizacije koncerta Đorđa Balaševića, kasnije i Zdravka Čolića, i verujem da bi Višnjik rasprodali za dva koncerta po pevaču, ne samo za jedan. Znači, mogli smo četiri puta napuniti Višnjik i rešiti se dugova. Međutim, naišli smo na probleme. "Nemoj da ti padne na pamet da mi Srbe dovodiš na Višnjik", poručeno je tada direktoru Višnjika. To mu je, koliko znam, kazao Vrančić lično - tvrdi izvor tog portala.

Tokom dana, hrvatski mediji pokušali su da stupe u kontakt sa Bailom, ali on se nije javljao na telefon, dok je bivši gradonačelnik Brančić, negirao ove optužbe.

- To je totalna izmišljotina koja nije vredna komentara. To je ispod svakog nivoa. Gde bi ja stigao da sam se time bavio. Nikada o tome nije bilo reči. To su podvale da se ljudima nanese šteta. Oštro demantujemm, neugodno mi je što o tome uopše moram da pričam. Nikad se nisam mešao u organizaciju koncerata bilo kakvih izvođača, ništa o tome ne znam - izjavio je Vrančić.

On je, međutim, potvrdio da je imao nesuglasice sa Bailom, zbog kojih je on, kažu glasine, i podneo ostavku na mesto direktora Sportskog centra Višnjik.

(Telegraf.rs / Izvor: Index / Zdnews.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb_BL

    25. novembar 2013 | 20:53

    Tako nam i treba, kod nas peva sva bagra iz HR i okruzenja

  • WW

    25. novembar 2013 | 22:02

    Za Colu ne razumem jer je covek iz Sarajeva a za ovog kao naseg novosadjanina koji se za vreme bombardovanja deklariso kao Hrvat i uzeo njihov pasos iskreno bi voleo da ostane kod njih

  • cica Draza

    25. novembar 2013 | 21:28

    Ustaska posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA