NIŠ: Ubijen u svom automobilu (FOTO)

Za sada se zna da je Vlastimir Nalić (24) usmrćen sa dva hica iz pištolja, od kojih ga je jedan pogodio u glavu. Policija je već došla do saznanja koja bi mogla da dovedu do identifikacije izvršioca

  • 7

Nišlija Vlastimir Nalić (24) ubijen je prošle noći u ulici Osmog kongresa u naselju Donja Vrežina. Nalićevo beživotno telo u njegovim kolima „alfa romeo" pronašli su jutros oko 5.35 časova stanovnici ove ulice i obavestili policiju.

Za sada se zna da je mladić usmrćen sa dva hica iz pištolja, od kojih ga je jedan pogodio u glavu. Motiv ubistva još nije utvrdjen ali se pretpostavlja da je Nalić poznavao svog ubicu, jer su meci ispaljeni sa mesta suvozača.

- Ono što za sada možemo da kažemo je da nije u pitanju sačekuša. Žrtva i ubica su se najverovatnije poznavali, jer su bili zajedno u kolima. Ubica je na Nalića pucao iz pištolja, dva metka su ga pogodila a jedan je razbio prozor na vratima vozača. U ovom trenutku ne možemo da kažemo da li je u pitanju planirani zločin, ili je do pucnjave došlo zbog nekog trenutnog sukoba – kažu naši sagovornici iz izvora bliskih istrazi.

Nalić je do pre nekoliko godina živeo na par kilometara, od mesta ubistva u ulici Jeremije Živanovića, ali se nakon ženidbe preselio. Njegov ujak Bratislav Jovančić kaže da je povremeno dolazio da obidje majku Vesnu.

- Sestra je doživela šok kada je policija obavestila da je Vlastimir ubijen. Njegovoj osamdesetčetvorogodišnjoj babi nismo još ništa rekli. Vlasta je bio njen mezimac, ne znam kako će preživeti vest o njegovoj smrti – kaže ožalčošćeni ujak.

Dodaje, da je njegov pokojni sestrić otišao iz majčine kuće kada se oženio ali da se ubrzo razveo i da je poslednjih godina živeo sam u stanu u Mokranjčevoj ulici.

- Stalno je dolazio kod majke. Poslednji put sam ga video u utorak, svratio je da uzme veš i da se istušira nakon što je bio u teretani. Normalno se ponašao, nisam imao utisak da je zabrinut ili da se nečeg plaši. Taj auto u kome je ubijen nedavno je kupio. Ne znam čime se bavio, niti od čega je živeo a kamoli sa kime se družio. To nas je i policija pitala, ali ni njima nismo mogli mnogo da pomognemo. Ne mogu ni da pretpostavim zbog čega bi ga neko ubio – ističe očajni ujak.

Kako saznajemo, policija je već došla do saznanja koja bi mogla da dovedu do identifikacije izvršioca.

- Intenzivno radimo, na dobrom smo tragu i očekujemo da ćemo ovo ubistvo vrlo skoro rešiti – rečeno nam je u policiji.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA