IMA SPREMAN SPISAK: Vehabija iz Novog Pazara preti da će razneti novinare! (FOTO)

Ne samo da upozorava medije i pojedine političke lidere da će ih dići u vazduh, već priznaje da pravi spisak svih onih koji pokušaju da osude odlazak mladića iz Bosne i Hercegovine u sirijski pakao

  • 15

STIŽE I DA UBIJA I DA VISI NA FEJSU! Mirza Ganić, vehabija iz Novog Pazara, najglasniji je u svojim pretnjama iz Sirije.

Ne samo da upozorava medije i pojedine političke lidere da će ih dići u vazduh, već priznaje i da pravi spisak svih onih koji pokušaju osuditi odlazak  mladića iz Bosne i Hercegovine u sirijski pakao.

Međutim, ovih dana na Ganićevom Fejsbuk profilu pojavili su se linkovi snimaka koje je na njegov zid postavio neko pod nikom "Novi Pazar". Na snimcima se jasno vide sve monstruoznosti i neljudskosti koje se čine u Siriji.

Odsecanje delova tela, monstruozna ubistva nedužnih civila su jasno prikazana, pa je Ganić odmah pozvao sve prijatelje da blokiraju osobu pod nikom "Novi Pazar".

Ali, nakon tog njegovog proglasa, "Novi pazar" je napisao "da je očito da Mirzu Ganića boli istina, jer vidi da je pozvao sve njegove prijatelje da ga blokiraju.

- Njega malo boli istina, a što je još gore LAŽE! Nista nemoralno nisam napisao, već sam ga pitao da li ovo što se radi u Siriji propisuje Islam? I još jedno pitanje: Da li bi zaklao živog čoveka? Naravno, nije mi odgovorio - piše na profilu Novi Pazar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DJED

    3. decembar 2013 | 19:24

    Kamo lepe srece da svi odete u lepu Siriju! Srecan vam put i puzurite ba!!!

  • nemi posmatrac

    3. decembar 2013 | 22:09

    A jaki su na Fejsy...igrom slucaja sam bio 32 dana u Siriji..(radim u Francuskoj vojsci) ni traga ni glasa od tako jakih Allahovih ratnika....sve sisa do sise...

  • BALKANSKI SPIJUN

    3. decembar 2013 | 20:39

    A od Bosne im ostalo to da ratuju u kojekakvim Adidas i Sergio Tachinni trenerkama!!! Pa kad ga uvate on onda tetki nosi mleko :) Bucko moj pametni bradati ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA