Policija sumnja da su navijači bacili bombu na Piksijevu kuću!

Eksplozivna naprava pala je ispred ulaza u porodičnu kuću, u kojoj je bila majka bivšeg fudbalera. Policija sumnja da napad ima veze sa nedavnim incidentom na "Marakani", kada je grupa navijača oterala Piksija iz kafića

  • 2

U dvorište porodične kuće poznatog fudbalera i trenera Dragana Stojkovića Piksija bačena je eksplozivna naprava, a u eksploziji nije bilo povređenih osoba, saopšteno je u niškoj Policijskoj upravi.

- Incident se dogodio u četvrtak, a slučaj je policiji prijavljen juče popodne, nakon čega je obavljen uviđaj - rekla je portparolka Policijske uprave Lidija Pavlović.

Porodična kuća Stojkovića nalazi se u Pasi Poljani, naselju na oko tri kilometara od Niša, a u vreme incidenta u njoj je bila samo Piksijeva majka Desanka, koja tu živi sama nakon smrti njegovog oca. Kako Telegraf saznaje iz izvora bliskih porodici Stojković, ona nije ni znala šta se desilo do sutradan kada je u dvorištu ugledala krater, nakon čega je pozvala policiju.

Eksplozivna naprava pala je na nekoliko metara od ulaza u porodičnu kuću, ali nije pričinjena nikakva materijalna šteta.

Policija sumnja da napad ima veze sa nedavnim događajem u "Red kafeu" na "Marakani", kada je grupa navijača Crvene zvezde verbalno vređala Dragana Stojkovića, nakon čega je on morao da napusti lokal. Nekadašnja legenda Crvene Zvezde, danas trener japanske Nagoje, teško je primio vest o bombaškom napadu na njegovu porodičnu kuću, saznaje Telegraf od bliskih rođaka Stojkovića.

Prema nezvaničnim saznanjima, nepoznati napadač došao je ispred kuće po mraku, prišao ogradi i bacio bombu u dvorište. Komšije porodice Stojković su ispričale da su primetile čoveka sa kapuljačom preko glave koji je bacio bombu, a potom pobegao sa lica mesta.

Dvorište i porodična kuća opremljeni su kamerama, ali se zasad ne zna da li će snimci pomoći policiji u istrazi s obzirom na to da je bio mrak.

(V. Aničić / Tanjug / S. žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    26. februar 2012 | 13:51

    Policija sumnja da su navijači bacili bombu na Piksijevu kuću! | http://t.co/lbIXFTWu

  • usa

    26. februar 2012 | 02:40

    ovo nema ni na divljem zapadu..bandu sto radi takve stvari sto pre da uhvate,,..treba uvesti UDBU u Srbiju da se se jedno protera bagra i napokon zavede red !!! mada UDBA trega da proradi u celoj ex-yu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA