Auto uleteo u pekaru, srećom izbegnuta tragedija (FOTO)

Vozač je automobilom uleteo u pekaru u kragujevačkom naselju Grošnica. U ovoj nesreći je povređeno dvoje ljudi, a lokal je potpuno uništen

  • 3

Pikap "fijat doblo", koji je sinoć u 23 sata uleteo u pekaru u kragujevačkom naselju Grošnica, samo pukom srećom nije ubio četvoro ljudi. Oni su se igrom slučaja sa mesta udesa pomerili samo dva minuta ranije. Povređeni su radnica koja je bila u lokalu i vozač "fijata". Oni su zadobili lakše povrede.

Nesreća se dogodila u Ulici Kraljevačkog bataljona, kada je vozač "fijata", koji se kretao iz smera naselja Kozujevo ka gradu, zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Vozač I. Đ. (40) prešao je preko desne ivice kolovoza i uleteo u pekaru koja se nalazi kraj železničke stanice u Grošnici. Kako kažu u policiji, vozač je imao više od jednog promila alkohola u krvi.

Vlasnik pekare i pečenjare, Goran Pavlović, hvatajući se za glavu, kaže da je Dragica P. (49), radnica u pekari, mogla da pogine jer je sve u lokalu uništeno.

- Sreća u nesreći je da je ona u trenutku kad je auto uleteo bila u desnom uglu lokala, na jedinom mestu koje nije sravnjeno sa zemljom. Samo dva minuta pre nesreće, u pekari je bila radnica iz lokala pored ovog. Njih dve su htele da sednu i popiju kafu, ali su odustale. Da nisu, sada bi bile mrtve. Komšije kažu da su nekoliko sekundi pre udesa dva momka stajala ispred pekare razmišljajući da li da uđu. Odustali su i krenuli dalje. Nisu odmakli nekoliko koraka kada je "doblo" naleteo - kaže Pavlović.

Radnicu iz pekare Dragicu P. iz uništenog lokala izvukao je vlasnik hamburgerdžinice koja se nalazi preko puta. On je čuo tresak i kada je pogledao, video je da iz uništene pekare viri samo branik "fijata". Auto je uništio sve u lokalu, a radnica je povređena jer je deo roštilja pao na nju. Kada ju je komšija izvukao iz pekare, Dragica je bila krvavog lica zbog povrede nosa i imala je ogrebotine i podlive po nogama i rukama. Žena je nakon ukazane pomoći danas puštena na kućno lečenje.

Vlasnik pekare kaže da mu je naneta šteta od oko 15.000 evra, ali da lokal nije osiguran.

- Kad platim sve poreze i doprinose i preživim sve inspekcije, ne ostaje mi para za osiguranje. Sve mašine i roštilj su mi uništeni - kaže Pavlović.

Prema nezvaničnim informacijama pikap "fijat doblo" je dostavno vozilo firme koja se bavi trgovinom voća i povrća.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • roki

    12. decembar 2013 | 15:11

    ja na kocnicu ona ne radi ja u pekaru ona radi :D

  • BALKANSKI SPIJUN

    12. decembar 2013 | 16:42

    Tuzi ga licno ko sisa osiguranja ! Pijan unistava , sad nek izgubi dozvolu, proda svoj stan i plati stetu ...sta drugo :)

  • Sale

    12. decembar 2013 | 23:33

    Kad si gladan, nisi sav svoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA