CECA: Neka se sud bavi Arkanovim sefovima!

- Sve što se tiče mog pokojnog supruga i mene pretvara se u senzacionalizam - kratko je prokomentarisala poznata pevačica mogući sadržaj sefova u Komercijalnoj banci

  • 5

Svetlana Ražnatović Supruga pokojnog vođe "Tigrova" Željka Ražnatovića, nije želela da govori o mogućem sadržaju dva misteriozna trezora u Komercijalnoj banci.

- Neka se sud bavi Arkanovim sefovima. Ja ne želim da se mešam u to - kaže Svetlana Ražnatović.

Viši sud u Beogradu je na ročištu koje se vodi protiv udovice Željka Ražnatovića, pevačice Svetlane Cece Ražnatović, po tužbi Vojislava Đurkovića zbog duga od 116.063 evra, dostavio strankama izveštaj Komercijalne banke o dva Arkanova sefa.

Pravni zastupnik Vojislava Đurkovića zahteva da se sefovi otvore ne bi li se utvrdilo šta je sve Ražnatovićeva nasledila od pokojnog supruga.

Jedini ključ, pored onog koji je ostao u banci, imao je Arkan, a ključ ili nije pronađen, ili je na sefove zaboravljeno posle Arkanovog ubistva.

- Sve što se tiče mog pokojnog supruga i mene pretvara se u senzacionalizam - kratko je prokomentarisala Ražnatovićeva.

Zvanična informacija koju je sud dobio iz Komercijalne banke je da sefove niko nije otvarao posle Arkanove smrti, kaže Cecin advokat Miša Petrovski.

Da bi se sef otvorio potrebno je da se zna ko su Arkanovi pravni naslednici, a ta priča komplikovanija je nego što na prvi pogled izgleda. Ostavinski postupak, koji je započet pre više od decenije, prekinut je i kako stvari trenutno stoje neće uskoro biti nastavljen.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA