Narkoman greškom ušao u policijski auto!

Mladić je zatražio drogu od policajaca u civilu, koji su se nalazili u "puntu" u Cvijićevoj ulici, a u identičnom vozilu dvadesetak metara iza bio Miloš D. koji je uhapšen sa 30 paketića heroina

  • 17

Inspektori Policijske stanice Palilula uhapsili su u četvrtak narko-dilera Miloša D. (29) uz nesvesnu pomoć mladića koji je ušao u njihov "punto" parkiran u Cvijićevoj ulici, dok su posmatrali objekat koji bi mogao da bude meta razbojnika, i od njih zatražio drogu.

- Dajte robu – rekao je narkoman policajcima u civilu, izvadivši "hiljadarku", piše "Blic".

Policajci su odmah ukapirali o čemu se radi.

- Počeli smo da ga ispitujemo, a onda mu je zazvonio mobilni telefon. Jedan inspektor je uzeo telefon i javio se. Muškarac sa druge strane žice pitao je: "Gde si? Čekam te u Cvijićevoj..." - rekli su oni za "Blic".

Kako piše list, u tom momentu primetili su identičan sivi "punto" koji je bio parkiran dvadesetak metara iza njih. Sa "kupcem" su krenuli ka drugom vozilu, međutim, diler se pod punim gasom dao u beg.

Nakon što je uhvaćen, u ustima Miloša D. je nađeno 30 paketića heroina.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Torbica

    16. decembar 2013 | 08:08

    Legendica.

  • vaš novinar

    16. decembar 2013 | 08:14

    Ja bi ga naterao da proguta tih 30 paketića. To bi bilo 10 grama gudre i ostalo paracetamol. Ništa mu ne bi bilo. Možda bi bio zdraviji u mozak malo!!!

  • BigFoot

    16. decembar 2013 | 08:51

    Došao mečki na rupu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA