JEDNOKRATNA POMOĆ: Građanima sa najnižim primanjima 4.000 dinara

Novac će dobiti penzioneri i korisnici naknada čija primanja ne prelaze 15.684 dinara

MINISTRI - sednica Vlada Srbije

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Vlada Srbije danas je donela odluku da se penzionerima i korisnicima naknada čija primanja ne prelaze 15.684 dinara za novembar isplati jednokratna pomoć u iznosu od 4.000 dinara, saopštila je Vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Kako se navodi u saopštenju, Vlada je ovu odluku donela na današnjoj sednici u cilju zaštite standarda građana sa najnižim primanjima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Tagovi: Pomoć, Vlada Srbije
Najnoviji komentari
 • m
  mirjana

  penzioneri,i koja grupa gradjana sa naknadom prima pomoc?

 • P
  Petao Sofronije

  Nezaposlenima…ni banke…eee…

 • Z
  Zorica

  Srbija je uvijek vodila računa o umirovljenicima i pomagala im. Sam umirovljenik je kriv što ima mirovinu malo, ali po dobrom običaju u Srbiji je to da su ljudi navikli na mućku sve dobiti. Nije uzalud rečeno: pitaćete starost gdje ti je bila mladost: D Obrazovanje je jako važno a samo jedan mali broj umirovljenika je sa završenim fakultetom i logično je da će mu i mirovina biti u skladu sa obrazovanjem i plaćom koliko je imao a mnogi ti umirovljenici su bili komunisti gdje su navikli da dobivaju sve džabe. Država jako vodi brigu o umirovljenicima i izuzetno im pomaže, mada taj isti penzior u mladosti nije bio baš tako brižan za svoju sigurnost već je nastojao uvijek oštetiti državu.

 • B
  Boki

  A ovima koji nemaju nikakva primanja nista? Oni su navikli da zive bez para, sta ce njima pare!

 • V
  Vlada

  Sramota majke mi

Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil