UDOVICA PREGAŽENOG PEŠAKA: Tužiću ponovo Petru Cvijić, neću joj oprostiti!

- Ne dam ja da se taj sudski proces prekine! Bilo bi greota od Boga i sramota pred ljudima - kaže udovica Slobodana Bajića za Telegraf povodom vesti o puštanju Cvijićeve na slobodu

  • 18

Na vest o tome kako je voditeljka RTS-a Petra Cvijić oslobođena u Prvom osnovnom sudu krivice za pogibiju pešaka Slobodana Bajića, koga je 9. januara prošle godine u Vodovodskoj ulici udarila "opel korsom", Bajićeva udovica Vasiljka burno je reagovala.

- Ne dam ja da se taj sudski proces prekine! - kaže za Telegraf vidno uznemirena Vasiljka, dodajući da će ako treba Cvijićevu ponovo tužiti!

- Ja nemam informacije da je Petra oslobođena, a ako to i urade, ponovo ću je tužiti. U svakom slučaju, nikada joj neću oprostiti to što je uradila. Bilo bi greota od Boga i sramota pred ljudima - objašnjava Vasiljka.

Ona dodaje da će se s voditeljkom suditi "dok može, pa šta joj Bog i sreća daju".

Podsetimo, Bajić je s teškim povredama prebačen u Urgentni centar, ali je preminuo od zadobijenih povreda nekoliko sati kasnije.

U Prvom sudu je danas, međutim, rečeno da tokom postupka nije utvrđeno da je Petra Cvijić izvršila krivično delo na način kako joj je to optužnicom stavljeno na teret.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    20. decembar 2013 | 16:58

    Pa koliko se ja razumem ne moze da se sudi dvaput za isto delo, moze samo da se zali na ovu presudu

  • sasa

    20. decembar 2013 | 17:04

    gospodjo u ovoj drzavi se ne moze suditi dva puta za isto delo a ja ovu voditeljku ne mogu ocimaa da gledam ali verujem sudstvu i vestacima a veliki deo najveci snosi vas pokojni suprug i njegova neopreznost i prelazak van pesackog naka mu je laka zemlja a znam da je ljudski reci da je uvek neko drugi kriv ako je nastradao neko blizak

  • mile

    20. decembar 2013 | 17:59

    Koliko je platila slobodu?E to ti je pravda u Srbiji jednom si kriv drgi put nisi koliko para je dato sudiji.Kazite bar otvoreno da lepe zene debeli novcanici nikada nemogu biti krivi i ko je glavni za prodaju prava bar daga kupujemo kad nemoze da ga legalno dobijemo imate li cenovnik?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA