VUČIĆ: Biće rešen slučaj Ćuruvija, to vam obećavam!

- Za mene je najvažniji slučaj ubistva Slavka Ćuruvije. Snosim političke konsekvence ukoliko se to ne dogodi - poručuje vicepremijer

  • 7

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ubistvo novinara Slavka Ćuruvije biti rešeno i da će biti donete pravnosnažne presude.

- Za mene je najvažniji slučaj ubistva Slavka Ćuruvije i ja ne mogu ništa više da vam kažem. Ali vi znate da sam obećao pre godinu i dva meseca da će taj slučaj biti rešen i on će biti rešen i biće donete pravnošnažne presude -  rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

- Ja snosim političke konsekvence ukoliko se to ne dogodi - rekao je Vučić i dodao da o nekim stvarima ne može da govori.

On je napomenuo da još uvek ne postoje dokazi o tome ko je potegao obarač, te da je tužiocu Miljku Radisavljeviću jednako važno da se taj slučaj istraži kao i njemu.

- Ne mislim tek tako da se sklanjam i povlačim bez narodne volje. Zato sam vam ponudio najlepši novogodišnji poklon - moju glavu na tacni ako se taj slučaj ne reši. Pa videćemo ko će se na kraju radovati - oni koji su to učinili ili mi koji to istražujemo - naglasio je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajber kurajber

    28. decembar 2013 | 13:26

    Slucaj Curuvija ce se sigurno resiti kad svi akteri ubistva i saucesnici nebudu medju zivima!!!

  • Deki

    28. decembar 2013 | 14:44

    Obećao si i da ćeš ukinuti tv pretplatu pa nisi. Lako je obećavati...

  • Ljubisa Petrovic

    28. decembar 2013 | 17:52

    Polako Aco!! Pa obecao si da ce Saric da bude uhapsen do kraja decembra..Pozuri imas jos par dana!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA