Britanka (18) izgorela u plamenu nasred ulice!

Vatrogasci u Londonu ugasili su telo koje je gorelo ispred supermarketa "Tesko" u Nju Maldenu. Veruje se da je izgorela tinejdžerka, majka trogodišnjeg dečaka, koja je živela u blizini

  • 1

Tinejdžerka, za koju se veruje da je osamnaestogodišnja majka dečaka starog tri godine, pronađena je rano jutros zapaljena na ulici u jugoistočnom delu Londona, kod supermarketa "Tesko" u Nju Maldenu, preneo je britanski "Telegraf".

Vatrogasci su dobili poziv građana koji su prijavili požar, ali kada su stigli na lice mesta, sa užasom su zaključili da gori ženska osoba. Brzo su ugasili plamen, ali devojci nije bilo pomoći.

Portparol vatrogasaca rekao je da je devojka imala opekotine svuda po telu. Policija je saopštila da im je poznat identitet preminule i da su obavešteni članovi njene porodice. Obdukcijom će biti zvanično potvrđen identitet nesrećne devojke.

Uzrok smrti još nije soapšten. U Skotland jardu, međutim, veruju da je vatra zapaljena u obližnjoj kući u Linveju.

(Telegraf.rs / Izvor: Telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    30. decembar 2013 | 11:54

    "Vatrogasci su dobili poziv gradjana koji su prijavili požar", čak su stigli da je slikaju ili snimaju kako gori, strašno! Nema šta, vrlo humano!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA