Sprečen atentat na Putina!

U ukrajinskom gradu Odesa uhvaćeni banditi koji su nameravali da izvrše atentat odmah posle predsedničkih izbora 4. marta

  • 0

Ruske i ukrajinske specijalne službe sprečile su atentat na premijera i predsedničkog kandidata Vladimira Putina, potvrđeno je u kabinetu ruskog predsednika!

Prema informacijama državne televizije Prvi kanal, koje je potvrdio i Putinov portparol, u ukrajinskom gradu Odesa uhvaćeni su banditi, za kojima je bila raspisana međunarodna poternica.

Iz njihovih priznanja proizilazi da su nameravali da izvrše atentat odmah posle  predsedničkih izbora 4. marta. Putinov portparol je povtrdio te informacije, ali nije hteo da ih komentariše, ističući jedino da je istraga u toku. Prvi kanal nije saopštio druge detalje, navodeći da će to učiniti u večeranjim informativnim emisijama.

Pre četiri godine, na dan predsedničkih izbora 2. marta 2008, specijalne službe su već sprečile atentat na Putina, koji je u to vreme bio predsednik države.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA