ISPOVEST PREBIJENOG BOKSERA: Evo kako su me Grobari masakrirali! (FOTO)

Predrag Kovačević za Telegraf: Na mene je štanglom nasrnuo Sveta Aničić, pao sam na zemlju, a još četiri njegova druga koji su me šutirali dok sam ležao. Pokušali su da me ubiju, a sudstvo sad sumnjiči i mene i njih

  • 59

Bivši bokserski reprezentativac Srbije i Crne Gore Predrag Kovačević Paskovac napadnut je u novogodišnjoj noći u centru Loznice kada je na njega nasrnula grupa navijača Partizana. Kovačevič ekskluzivno za Telegraf priča da ga je prvi napao Sveta Aničić koji ga je "iz čista mira" tukao pesnicama, metalnom šipkom i flašama, nakon čega su mu u pomoć pritekla još četvorica. Bokser je ogorčen na sudstvo jer sumnjiči obe strane, a njegove povrede smatra lakšim telesnim, iako mu je život bio ugrožen.

- Proslavljao sam Novu godinu sa prijateljima u kafiću "Piramida" u centru Loznice, stajao sam na šanku kada je na mene "skočio" Sveta Aničić, pao sam na zemlju, a njemu su u pomoć prišla još četiri njegova druga koji su me šutirali dok sam ležao - počinje za Telegraf svoju ispovest bokser Loznice, Crvene Zvezde i banjalučke Slavije.

Kovačević je ubrzo uspeo da ustane, shvativši da sa njima "nema šale" počeo je da im uzvraća udarce. Tukao se sa 4-5 osoba istovremeno i kako navodi uspeo da ih prebije.

- Udarili su me sa 2-3 flaše po glavi nakon čega sam uspeo da ih izguram iz kafića i oni su otišli. Međutim, kad sam izašao iz lokala video sam da stoje ispred i izazivaju me da se pobijem sa Svetom, razmenili smo par udaraca, a on je završio na zemlji - priča Kovačević i dodaje da su huligani zatim otišli u obližnji lokal u kom se okupljaju vođe navijača Partizana, da bi se uskoro vratili sa metalnim šipkama kojima su rušili saksije ispred lokala i njiima gađali Predraga kom nije imao ko da pritekne u pomoć.

- Oni su ponovo ušli u lokal, a Sveta je, toliko pijan ili drogiran, misleći da udara mene nasrnuo na pogrešnog dečka kog je udarao štanglom, sve dok mu jedan od njegovih nije rekao: "Taj je naš". Nakon toga počele su da "lete" flaše, a Sveta je metalnom palicom zamahnuo ka meni, srećom sam uspeo da se odbranim barskom stolicom - navodi bokser kome povod napada nije jasan, jer, kako tvrdi ne poznaje napadače.

On je mišljenja da su ovi huligani samo želeli da naprave problem, jer je ta grupa mladića, inače navijača Partizana u Loznici, a i šire poznata po svojim ispadima. Upravo je vatreni Grobar Sveta Aničić momak koji je poznat po tome što je pokazao zadnjicu Žandarmeriji na stadionu.

Naš sagovornik zadobio je pet posekotina po glavi i rasečenu usnu. Ogorčen je, kako kaže, na sudstvo jer obe strane sumnjiče za napad, iako je po njegovim rečima ovo bio pokušaj ubistva. Kovačević zaključuje da na ovaj način sudstvo samo daje povod i odrešene ruke huliganima da i dalje napadaju i prolaze nekažnjeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    2. januar 2014 | 12:34

    Pa to ti je Srbistan. Kako si uopste smeo da pomislis da se branis...pa huligani i probisveti su ovde zakonom zabranjeni. A s obzirom i da su deo drzavnih organa (uglavnom DB-a i slicnih jajarskih organizacija), naravno da ce sud koji je isto jedna od trulijih drzavnih ustanova sumnjiciti tebe. U stvari kad razmislim, treba da si srecan sto te nisu ubili pa optuzili da si izvrsio samoubistvo.

  • Ko bi reko cuda da se dese

    2. januar 2014 | 12:42

    Svi dobro znamo ko stiti takozvane navijace malog kluba od procesuiranja, jer svako dete zna ceo grad to zna...Vodja navijaca na proslavi stranke

  • Porucnik Draguljce

    2. januar 2014 | 13:03

    Zorana, glupačo jedna glupa... Da Bog da se ugušila u tom zlu koje zračiš!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA