Telegraf- Vesti

SKANDAL: Na prodaju BMW model "Zoran Đinđić"

Cena ovog blindiranog BMW-a je 17.800 evra, a među fotografijama automobila koje su osvanule na nemačkom sajtu za prodaju polovnih automobila mobile.de je i jedna koja je snimljena neposredno nakon atentata na Đinđića

Na nemačkom sajtu za prodaju polovnih automobila mobile.de, pojavio se skandalozan oglas: na prodaju je blindirani BMW, model “Zoran Đinđić“.

Naime, u pitanju je model istovetan autu u kojem se vozio ubijeni srpski premijer.

Cena ovog blindiranog BMW-a je 17.800 evra, a među fotografijama automobila je i jedna koja je usnimljena neposredno nakon atentata na Đinđića. Ipak, nije jasno da li je u pitanju upravo to vozilo.

Među podacima, navodi se i da je oglas postavio prodavac iz Srbije, a naveden je i broj telefona sa pozivnim brojem za Dizeldorf.

(Telegraf.rs)

Najnoviji komentari

 • Т.М.

  Наручиоци убиства су са запада, само да се зна.

  Зоран је у последње време, дакле пре атентата све више схватао ко је и шта је Запад те је почео да им окреће леђа.

 • Klisura

  Људи се свашта досете, штета је такве ситуације користити зарад рекламе, а на жалост, има будала који ће купити и вц шољу у којој је Мерил Стрип уринирала. Чиста глупост.

 • Ljiljana

  Покојни Зоран није убијен у аутомобилу, друго сумњам да је његов, већ модел као његов. Па и да је његов, не видим скандал у продаји тј реклами тих кола.

 • Marko

  Boki da tebe nije bilo stvarno ne bi znali sta je blindirano vozilo, oci si nam otvorio za to ti hvala!! :-)

 • lvan

  E retardi bolesni, bog da mu dusu prosti. Apolitican sam, ali bih ovako reagovao za svakoga

Pogledajte Sve komentare