Izdavačka kuća Booka na tržištu elektronskih knjiga

Prva dva naslova dostupna u raznim eBook formatima su kultni roman "U potpalublju“ Vladimira Arsenijevića i veliki hit iz 2013. godine "39 pesama“ Nebojše Krivokuće

  • 0

Izdavačka kuća Booka nastavlja da pomera granice u domaćem izdavaštvu i među prvima ulazi na tržište elektronskih knjiga.

Prva dva naslova dostupna u raznim eBook formatima su kultni roman "U potpalublju“ Vladimira Arsenijevića i veliki hit iz 2013. godine "39 pesama“ Nebojše Krivokuće. 

U saradnji sa vodećim evropskim distributerom elektronskih knjiga, nemačkom kompanijom Bookwire, ovi naslovi su dostupni na čitavom nizu sajtova specijalizovanim za prodaju eBook izdanja.

Među njima je Apple iBook store, ali i Sony Reader Store, te najznačajniji nemački sajtovi Buecher, Pageplace, Weltbild i mnogi drugi.

Uskoro bi trebalo da se pojave i na sajtu Barnes & Noble, a što se Amazona tiče tu se čeka podrška za srpski jezik koji ova vodeća svetska online prodavnica najavljuje do kraja ove godine.

U narednom periodu očekuje se još Bookinih izdanja dostupnih u eBook formatu.

(Telegraf.rs / Izvor: booka.in)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA