ZLOTVORI: Na Božić pretukli čoveka i mučili konje! (VIDEO)

Nakon što su privezali dvoje zaprežnih kola, dvojica Roma do iznemoglosti su terali konje da vuku u suprotnim pravcima, sve dok sirotim životinjama nisu počeli da lome noge doslovno ih vukući po putu

  • 50

Na Fejsbuku je nedavno osvanuo užasavajući snimak na kojem dvojica Roma u naselju Milavac  na svirep način odmeravaju snagu svojih konja.

Nakon što su privezali dvoje zaprežnih kola, do iznemoglosti su terali konje da vuku u suprotnim pravcima, sve dok sirotim životinjama nisu počeli da lome noge doslovno ih vukući po putu.

Uz sasvim neprikladan komentar da se "tako kod njih proslavlja Božić", svirepi ljudi besomučno su tukli životinje, a deblji kraj zamalo je izvukao i jedan od obližnjih posmatrača (među kojima je bilo sijaset onih koji su navijali) koji je pokušao da se umeša i spreči nasilnike da se iživljavaju nad životinjama.

Posebno su zaprepašćujući komentari koji su osvanuli na ovoj Fejsbuk stranici, a u kojima se korisnik koji je imao obraza da postavi ovakav video moli da "postavi još ovakvih zabavnih snimaka".

Ovde pogledajte užasavajući snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anti antifa

    8. januar 2014 | 23:56

    Ova vam demokrate,inkluzija,baš ne deluje.Sramota,pare se daju ciganima dok smo mi Srbi u sopstvenoj zemlji građani drugog reda

  • Sima

    9. januar 2014 | 00:13

    Neznam dokle će ciganšture da maltretiraju i nas i jadne životinje,pa oni kolju pse,ubijaju životinje,muče ih , kradu na sve strane,otimaju,a mi moramo da ih trpimo zaboga jer smo ka putu ka Evropi, pa zar bi oni smeli ovako da se ponašaju u Nemačkoj,Francuskoj ili drugoj zemlji? Nebi jer bi ih policija i sud dobro iskičmili,pa bi bili kao bubice.Sramota.

  • Petar

    9. januar 2014 | 00:14

    CIGANI TO ODUVEK RADE I NIKO IM NIŠTA NE MOŽE. MNOGO SU SE OSILILI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA