Dragan Đurić narednih 48 sati u pritvoru!

Dragan Đurić je iznosio svoju odbranu neprekidno šest sati. Tužilaštvo nakon saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv njega u vezi s privatizacijom Veterinarskog zavoda

  • 18

Vlasniku Zekstre i predsedniku FK Partizana Draganu Đuriću određeno je zadržavanje do 48 sati nakon saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal u vezi sa privatizacijom Veterinarskog zavoda, potvrdio je Tanjugu tužilac Miljko Radisavljević.

Tužilaštvo je, takođe, predložilo da se Đuriću odredi pritvor, a o tom predlogu odluku bi danas ili sutra trebalo da donese sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu (Specijalnog suda), dodao je Radisavljević.

Kako saznajemo, Dragan Đurić je iznosio svoju odbranu neprekidno šest sati.

Tužilac je napomenuo da je tužilaštvo nakon saslušanja, donelo naredbu o sprovđenju istrage protiv Đurića u vezi sa privatizacijom Veterinarskog zavoda.

Đurić se ranije danas odazvao pozivu tužilaštva za slušanje. Krivična prijava protiv njega podneta je 27. decembra 2013. godine.

Veterinarski zavod je privatizovan 2005. godine kada ga je kupila kompanija "Zekstra". To je jedna od 24 sporne privatizacije koje je kao takve označio Savet za borbu protiv korupcije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    13. januar 2014 | 13:38

    A kad ce Coki i Dzaja?

  • Miki

    13. januar 2014 | 13:20

    Da je srece i da ostane , da ne izadje 10god.

  • Darko

    13. januar 2014 | 13:45

    Nije tacno da Djuric nikada nije lagao i krao. To i sada radi. Nas zaposlene, Djuric je slagao nebrojeno puta da ce isplatiti plate i doprinose, pa to nije uradio vise od 3 godine. Veterinarski zavod, Djuric je kupio za 9 miliona eura i bez dugovanja, a sada je u blokadi 18 miliona eura i sve je pod hipotekama! Djuricu je mesto u zatvoru. Sto pre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA