PERVERZNI OTAC: Silovao ćerku i oduzeo joj nevinost (VIDEO)

Džemu Šembri iz Velike Britanije otac je silovao kad je imala samo 12 godina objašnjavajući joj da je bolje da nevinost izgubi sa njim nego sa nekim nepoznatim muškarcem

  • 9

Džemu Šembri (21) iz Linkolnšira u Velikoj Britaniji je otac silovao kada je imala 12 godina, objašnjavajući joj da tako treba i da je bolje da nevinost izgubi sa svojim ocem, nego sa nekim nepoznatim muškarcem.

Devojčicin otac, Mark, iskoristio je manipulativne veštine i kontrolu koju je imao nad svojom ćerkom, ali tek kada se razveo od njene majke i imao prilike da sa Šembrijevom provodi vreme nasamo. Otkrila je da je žrtva seksualnog zlostavljanja tek više od godinu dana kasnije, jer nikada do tada nije razgovarala sa majkom o svom telu, niti o tome koji način dodirivanja je u redu, a koji nije.

- Moja majka sa mnom nikada nije razgovarala o zlostavljanju. Trebalo mi je dve godine da nekome kažem da me otac siluje, jer nisam znala da je to pogrešno. A kada sam saznala, nisam znala kako da sa tom temom istupim pred majkom - ispričala je Šembrijeva.

Iako je prisustvovala raznim edukativnim predavanjima u školi, teme koje su se ticale seksualnog obrazovanja bazirale su se na zaštitu od bolesti i siguran seksualni odnos. Nikada nije bilo reči o tome da deo tela koje pokriva njen donji veš ne sme niko da dira protiv njene volje.

- On je uhapšen, a naša porodica se raspadala. Mama je krivila sebe, a ja sam se osećala slomljenom i razmišljala sam o samoubistvu. Počela sam da pijem i da ne vodim računa o ponašanju - dodala je Džema.

Monstruozni otac dobio je devet godina zatvorske kazne, a žrtva se nakon nekoliko godina oporavka pridružila kampanji koja se bavi borbom protiv zlostavljanja dece.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chwarak

    14. januar 2014 | 13:25

    Treba ga ustrojiti grickalicom za nokte i muciti ga do kraja zivota! Naravno tezak fizicki rad se podrazumeva!

  • dexter

    14. januar 2014 | 13:22

    Mentalno zdrava europa i njene vrednosti!

  • idemo na skijanje

    14. januar 2014 | 14:04

    Metak u celo i odma jedan manje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA