Nada Macura podnosi ostavku!?

- Nisam rekla da ima švalerisanja u Urgentnom centru, sve je to izvučeno iz konteksta. Ako se ovo ne smiri daću ostavku jer zaista nema svrhe da nastavim da radim ovo ako se se moje reči izvrću - rekla je portparol Hitne pomoći

  • 14

Portparol Hitne pomoći Nada Macura razmišlja o tome da podnese ostavku. O ovom potezu, Macura je počela da razmišlja nakon što su mediji preneli da je ona komentarisla srpsku verziju serije ER.

Naime, Macura je u septembru prošle godine, povodom snimanja ove serije, za Radio S rekla da ima dovoljno materijala za ovu inspirativnu priču. Pre nekoliko dana, mediji su preneli taj razgovor u kojem Macura navodno kaže da u Urgentnom centru ima švalerisanja.

- Nisam rekla da ima švalerisanja u Urgentnom centru, sve je to izvučeno iz konteksta. Nikad u životu ne bih upotrebila izraz švalerisanje. Jesam govorila da ima ljubavi i mržnje kao i svuda, ali tako nešto ni u jednom trenutku nisam izgovorila. Ako se ovo ne smiri daću ostavku jer zaista nema svrhe da nastavim da radim ovo ako se se moje reči izvrću - rekla je Macura.

Ona je objasnila i da se ona ne bavi ljubavnim životima zaposlenih u Urgentnom centru. Macura se izvinjava svim zaposlenima u toj ustanovi, i svima koji su posumnjali da je mislila na njih kada je ta priča objavljena.

- Meni je na ovaj način opao ugled i ako je ovo cena moje popularnosti i treba da nestanem sa ovog mesta to ću prihvatiti... ne znam kome smetam, ali očigledno je da neko želi da mi naudi. Kako ja sad svima da objasnim da to nisam izgovorila - rekla je Macura.

Šta je Nada Macura  zaista rekla u emisiji Radija S, poslušajte sami:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    15. januar 2014 | 12:07

    Podrska gospodji Macuri. Ko ce da nas informise i daje savete svako jutro.

  • LAVINIJA

    15. januar 2014 | 12:31

    KOORDINATOR ZA ODNOSE SA JAVNOSCU U HITNOJ POMOCI ZOVE SE MIRKO LUTOVAC, ZASTO SE DR MACURA LAZNO PREDSTAVLJA TO NIKO NE ZNA , NJENE KOLEGE SE NAD NJENIM SVAKODNEVNIM IZJAVAMA KRSTE I LEVOM I DESNOM, ,ZA ONAJ DEO POPULACIJE KOJI JE HIPNOTISAN KUTIJOM I KOME SU LJUDSKE GROMADE PREDUSRETLJIVE IZOPERISANE ,POLUPISMENE PEVACICE ONA JE SUPER JER IH JE NAUCILA DA PONEKAD OPERU RUKE,PROVETRE STAN I POPIJU VODE

  • boco

    15. januar 2014 | 12:44

    i treba da ode. dojadila je sa svojim prenemaganjem svima. kad se ona pojava u jutarnjem programu na tih par minuta menjam kanal. a nasminka se kao dete iz vrtica za maskenbal - od uva do uva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA