JEZIVO: Pronašla ekser u kocki šećera!

- Kada sam je zagrizla, osetila sam da u kocki ima nešto. U prvi mah pomislila sam da je reč o karanfiliću, ali kada sam videla da je u pitanju ekser, ostala sam zatečena - izjavila je šokirana Prijedorčanka Nedjeljka Ružičić

  • 5

Nedjeljka Ružičić (38) iz Prijedora pronašla je ekser u kocki šećera, koju je po svom običaju prvo umočila u kafu, a zatim stavila u usta.

- Kada sam je zagrizla, osetila sam da u kocki ima nešto. U prvi mah pomislila sam da je reč o karanfiliću, ali kada sam videla da je u pitanju ekser, ostala sam zatečena. Sva sreća da je nisam jače zagrizla, jer se moglo desiti da slomim zub ili, ne daj Bože, da ga progutam - izjavila je šokirana Prijedorčanka.

Ružičićevoj nije prvi put da se neprijatno iznenadi predmetima koji zalutaju u hrani, jer je već jednom u kesici kokosa otkrila opušak.

Udruženje potrošača u Prijedoru izrazilo je veliku zabrinutost, budući da su i ranije dobijali pritužbe na kvalitet određenih proizvoda.

- Znamo da svaka kocka šećera ne može proći kontrolu, ali potrošači bi morali da budu zaštićeni, s tim da i proizvođači, zajedno s radnicima, moraju povesti računa da se ovakve stvari više ne dešavaju - rekla je Murisa Marić, predstavnica ovog udružena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA