Advokat: Marković zatečen optužbama za Ćuruviju!

- On je zatečen svim ovim što se dešava i ne zna o čemu se radi. Još uvek nije saslušan u vezi sa ubistvom Ćuruvije, ali smo se dogvorili da me zove kad tužilac odredi datum saslušanja - rekao je advokat Markovića, Dušan Mašić

  • 5

Nekadašnji šef DB Radomir Marković zatečen je optužbama da je on naložio ubistvo Ćuruvije, a nije još ni saslušan, kažu njegovi advokati.

Dušan Mašić kaže da je jutros posetio Markovića u zatvoru u Požarevcu, gde izdržava kaznu od 40 godina zatvora, i da je s njim razgovarao o slučaju ubistva Ćuruvije.

- On je zatečen svim ovim što se dešava i ne zna o čemu se radi. Još uvek nije saslušan u vezi s ubistvom Ćuruvije, ali smo se dogovorili da me zove kad tužilac odredi datum saslušanja - ističe Mašić.

I drugi advokat Markovića Vladimir Marinkov izjavio je da bivši načelnik Resora Državne bezbednosti još nije saslušan o tom slučaju. Marinkov je kazao da ni on kao branilac još nije primio poziv za saslušanje.

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je jutros naredbu o sprovođenju istrage protiv četvorice bivših pripadnika Državne bezbednosti zbog sumnje da su izvršili ubistvo novinara i vlasnika lista "Telegraf" Slavka Ćuruvije 11. aprila 1999.

Marković se trenutno nalazi u zatvoru u Požarevcu.

(Telegraf.rs / Fonet / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz milos

    15. januar 2014 | 14:11

    Koga on folira... Realno Svi znamo da je on bio mirina ruka, prema Tome bolje da ne glumi Engleza jer njegova sudbina je zapečaćena...

  • a sta sve ne znamo...

    15. januar 2014 | 16:01

    ... Recimo zasto je Legija bas sada progovorio, zasto je stao samo na njima; sta cekaju ostali koji su vec u zatvoru i zasto i oni nisu poceli sa svojom pesmom?! Ko sve to sada orkestrira i da li ce poceti da se dogadjaju iznenadni "infarkti" u celijama itd!

  • BigFoot

    15. januar 2014 | 17:01

    Umislio da je Koštunica, neobavešteni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA