SUĐENJE FIDU: Svedoci tvrde da je brinuo za Danilovića

- Rekao mi je da je ubo Predraga i zamolio me da odmah odem u Urgentni centar i raspitam se za njegovo zdravlje - rekao je jedan od svedoka na suđenju Branku Filipoviću

  • 6

Svedoci koji su danas saslušani na suđenju Branku Filipoviću Fidu, koji je optužen da je 18. maja u "Kafanici" pokušao da ubije predsednika KK Partizan Predraga Danilovića, potvrdili su da su pre incidenta oni bili dobri prijatelji.

Svedok Nebojša Mrvaljević objasnio je da se sa Filipovićem čuo sledećeg jutra.

- Rekao mi je da je ubo Predraga i zamolio me da odmah odem u Urgentni centar i raspitam se za njegovo zdravlje, što sam ja i učinio - ispričao je on i naveo da mu nije bilo jasno zbog čega su se prijatelji potukli.

I njihov prijatelj Budimir Krstović ispričao je da je bio u šoku kada je Fido u krvavoj majci došao kod njega i ispričao mu šta je učinio, dok su policajci koji su danas saslušani naveli da im je Danilović na licu mesta rekao da je pao i sam se povredio.

Nastavak suđenja, kada bi trebalo da budu iznete završne reči pred presudu, zakazan je za 10. februar, a sudija je danas ponovo odbila da Filipovića pusti iz pritvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostap Bender

    16. januar 2014 | 13:49

    Potukle se dve pijane barabe a jedan samo treba da odgovara! Sramota.

  • Ja

    16. januar 2014 | 14:09

    Alkosi obojica

  • Partizan ponos zagreba

    16. januar 2014 | 13:31

    Kriminalac na celu hrvatskog kluba pa bio je i tudjman nije to sramota grobarcici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA