Zagrepčanka pobegla kod ljubavnika u Srbiju!

Nakon burne svađe sa suprugom, Antonija se zaputila, navodno, kod drugarice na proslavu Nove godine. Iako ima četvoro dece, javila se da neće dolaziti kući još tri dana i od tad joj se gubi svaki trag

  • 25

Na MUP-ovoj internet stranici "nestali.hr" mogla je da se vidi fotografija Antonije Mihaljević (26), rođene u Janjevu, koja je nestala iz porodičnog doma u zagrebačkom naselju Petruševec na dan dočeka.

Ona je, kako piše "Jutarnji.hr", živa i zdrava, ali daleko od supruga i četvoro dece. Uoči nestanka rekla je mužu Marinku da ide kod prijateljice u Makarsku na doček Nove godine i otada joj se gubi svaki trag. Policija je utvrdila da je podigla 300 kuna (oko 40 evra) s bankomata na Autobuskoj stanici u Zagrebu, ali da nije bilo potvrde da se ukrcala u autobus za Makarsku.

Dve nedelje kasnije Antonija se javila svojim roditeljima, ali ne i suprugu. Marinko je šokiran. Sumnja da je sve vreme njegova Antonija vodila dvostruki život.

- Mene ne mora više nikada da nazove, ali zar je ne zanima kako su nam deca. Imamo ih četvoro. Najmlađa je dvogodišnja beba, a najstarije ima devet godina. Ona je navodno u Srbiji kod nekog mladića. Ima novo ime na Fejsbuku i tamo stavlja slike s tim čovekom i nekim detetom. Ne znam šta da kažem, u šoku sam i ja, a i naši prijatelji, rodbina, svi - priča svoju priču Marinko.

Dodaje na nema vremena za kukanje i da mora da radi da bi prehranio decu.

- Antonija nije bila zaposlena, brinula se o domaćinstvu i deci. Meni je to sada jako komplikovano. Došla mi je majka i pomaže mi oko dece - kaže Marinko.

Sada shvata da je priča o dočeku Nove godine u Makarskoj bila obična izmišljotina.

- Protivio sam se ideji da ide u Makarsku. Pitao sam se kako uopšte može zbog obične žurke da ostavi decu i mene. Posvađali smo se, ali sam zbog mira u kući popustio. Dogovorili smo se da će se sledećeg dana vratiti. Međutim, za Novu godinu poslala je poruku i rekla da se vraća tek za tri dana. Posle toga više se nije javljala - govori suprug Marinko Mihaljević.

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA