NAPRAVLJEN U YU: Brod pun zaraznih pacova plovi ka Engleskoj!

Brod je izgrađen u bivšoj Jugoslaviji, u brodogradilištu Kraljevica 1976. godine. Pun je pacova koji su se jeli međusobno, i koji su puni zaraza

  • 16

Ruski brod "Ljubov Orlova" koji pluta Severnim Atlantikom od 2012. godine, a na kome nema nikoga osim gladnih pacova koji napadaju i jedu jedni druge kako bi preživeli, približava se britanskoj obali.

Brod je izgrađen u bivšoj Jugoslaviji, u brodogradilištu Kraljevica 1976. godine. Brod je napušten u Kandskoj luci zbog duga vlasnika od 251.000 dolara, a uz to ni 51 član posade nije dobijao platu pet meseci.

Vlada Njufaundlenda pokušala je da proda brod za 600.000 funti, ali na putu do otpada u Dominikanskoj Republici prošle godine došlo je do nesreće kada je pukao kabl kojim je bio vezan za remorker, pa je brod ostao na pučini.

"Transport Kanada" je nakon oslobađanja broda na pučinu izjavio zadovoljstvo što Ljubov Orlova "više ne predstavlja pretnju singurnosti kanadski naftnih instalacija na pučini, njihovim zaposlenima i morskom okruženju"

Vest o napuštenom brodu koji bi nakon godinu dana u severnim morima uskoro moglo doploviti do britanske obale objavio je Independet, s upozorenjem da je moguće da su "putnici", odnosno pacovi koji su se verovatno jeli međusobno, puni zaraza.

Britanski mediji navode da su signali s broda uhvaćeni prošle godine u martu, verovatno od čamaca za spašavanje, pa procenjuju da je sada vrlo blizu zapadnim obalama britanskog ostrva.

(Telegraf.rs / Izvor: Indipendant)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    24. januar 2014 | 00:54

    Pa kakve to veze ima sa Srbijom .Nismo im valjda mi ubacili pacove . Ma ne bojte se englezi su to,liko prljavi da cak pacovi mogu da dobiju neku extra zarazu od njih . Jadni pacovi.To vam tvrdim sa sigurnoscu !

  • Sima

    24. januar 2014 | 00:20

    Ovoliki brod pluta bez posade!?O cemu se ustvari radi?

  • ap0calypto

    24. januar 2014 | 07:59

    druga najveca mornarica na svetu, nema cime da potopi obican brod. Hahahahahaaha, ne, neka se iskrcaju pacovi, da se uradi analiza gde su rodjeni. ako su na teritoriji Srbije. da se narod izvine, ili ce biti bombardovani otrovom za pacove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA