Pokret radnika i seljaka podržava raspisivanje izbora

- Aleksandru Vučiću su potrebni nekompromitovani i stručni kadrovi u teškoj borbi koja mu predstoji, i PRS će mu punim kapacitetom pomoći u tome - kaže Zoran Dragišić

  • 5

Predsedništvo Pokreta radnika i seljaka podržava odluku predsednika SNS i Prvog potpredsednika Vlade, Aleksandra Vučića, o raspuštanju Vlade Srbije i raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

- Srbiji je prekopotrebna nova Vlada, koja će brzo sprovoditi reformski put zemlje, i nastaviti nemilosrdnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, bez kalkulacije, usporavanja i kočenja koalicionih partnera. Vučić ne može državu reformisati sa partijom, koalicionim partnerom, čiji su najviši funkcioneri osumnjičeni za najteža krivična dela korupcije, organizovanog kriminala, pljačke narodnih para, pa sve do narko-biznisa - navodi se u saopštenju.

- Aleksandru Vučiću su potrebni nekompromitovani i stručni kadrovi u teškoj borbi koja mu predstoji, i PRS će mu punim kapacitetom pomoći u tome - izjavio je prof.dr Zoran Dragišić, predsednik PRS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    27. januar 2014 | 16:06

    Kakav bre PRS?To je partija za odvlacenje glasova.Pa na proslim izborima je do 22 sata bio PRS,a vec u 23 sata je Mirkovic stajao iza Nikolica i Vucica,radujuci se pobedi.To u Zajecaru svi znaju.Najveci prevaranti!

  • Miki

    27. januar 2014 | 15:03

    ZAR NISU ONI NA PRETHODNIM IZBORIMA PODRZALI DS I BORISA TADICA ;)

  • Titov Pionir

    27. januar 2014 | 15:15

    Ne zmam, šta može dobro da očekuje Narod Srbije? Nikolilić i Vučić su bili Radikali, a njihov šef je bio Šešelj- Četnički Vojvoda. Draškovićev ideol je Draža Mihailović, Krkobabić je prestar i hoće biti na vlast do smrti- kao Tito. A Čedo Jovanović je spremio Miloševića u Hag. Zaista će mo imati " Demokratsku Vladu ". Čista DESNICA, kakve nema nigde u EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA