KIJEV: U kampu demonstranata pronađeno telo muškarca

Telo neimenovanog muškarca pronađeno je u unutar metalnog okvira velike novogodišnje jelke u glavnom kampu demonstranata na centralnom glavnom Trgu nezavisnosti u Kijevu. Policija sumnja na samoubistvo

  • 1

Jedan 55-godišnji muškarac pronađen je mrtav unutar metalnog okvira velike novogodišnje jelke u glavnom kampu demonstranata na centralnom glavnom Trgu nezavisnosti u Kijevu, saopštilo je danas ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U saopštenju se navodi da na telu nema znakova drugih povreda, osim onih koje ukazuju na samoubistvo, prenela je agencija AFP.

Ministarstvo je navelo da je muškarac iz Volinske oblasti na zapadu Ukrajine, kao i da je njegovo telo spušteno sa metalnog okvira i odneto sa lica mesta.

Opštinska uprava u Kijevu je na početku demonstracija, početkom decembra, bezuspešno pokušavala da postavi jelku na Trg nezavisnosti, budući da su demonstranti to videli kao pokušaj da ih spreče da protestuju.

Metalni okvir, unutar kojeg više nema jelke, sada krase protestni slogani i velika, sada već izbledela slika utamničene Julije Timošenko, jedne od lidera ukrajinske opozicije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk popovic

    28. januar 2014 | 08:40

    Pitacu vas sta cete kada vam Rusi zavrnu gas....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA