Ukrajina gori, a Janukovič otišao na bolovanje!

Predsedniku Ukrajine je danas otvoreno bolvanje zbog akutnog respiratornog oboljenja praćenog visokom temperaturom, kako je preneo šef Državne uprave za zdravstvo

  • 2

Nakon burnog perioda koji ne jenjava u Ukrajini, predsednik Viktor Janukovič je otišao na bolovanje, preneo je ITAR-TAS.

- Predsedniku Ukrajine je danas otvoreno bolvanje zbog akutnog respiratornog oboljenja praćenog visokom temperaturom - citirala je danas preš služba predsednika izjavu šefa Državne uprave za zdravstvo Aleksandra Orde.

Nakon što je Janukovič odustao od potpisivanja sporazuma sa Evropskom unijom, revoltirani građani izašli su na ulice Kijeva radi protesta ovoj odluci.

Nezapmćene demonstracije u ovom gradu odnele su nekoliko života, a protesti  su se proširili na skoro čitavu zemlju, dok su na Krimu najavili i otcepljenje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frigo

    30. januar 2014 | 13:27

    Ma kakvo otcepljenje samo maknite ovog lika vestackog izraza pa neka se on dobro odboluje prs nego li ga se docepaju pa cd morati u bajbuku da ispasta za sva zverstva koja je pocinio nad ukrajinom I njenim narodom.pogotovo sa bivsim politickim rukovodstvom na celu sa timosenkovom.e neka ce gjubre da plati ako bogda glavom svojom svinjskom da ne vregjam svinje.

  • losmi

    30. januar 2014 | 13:21

    Ukrajino, ne daj se zlotvorima i krvnicima zapadnim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA