MUŽ UHAPŠENE PROFESORKE: Moja žena nije obljubila učenicu, bila joj je kao majka!

- Verovatno se vremenom zaljubila u moju suprugu, jer je počela da ispoljava ljubomoru, čak i da je udara, ako joj nešto nije pravo. Jednom je udarila, jer je Nataša bila u džemperu koji sam joj ja kupio - kaže suprug optužene profesorke likovnog Nataše Prtinac

  • 14

Poznati novopazarski slikar Rešad Prtinac, suprug uhapšene profesorke Nataše Prtinac optužene da je obljubila svoju maloletnu učenicu T. P., tvrdi da je sve laž i da je njegova supruga žrva pomenute maloletnice kojoj je pomagala da prevaziđe određene psihičke krize.

- Nataša joj je pomagala da prevaziđe krize, jer je bila u lošim odnosima sa roditeljima, za koje je tvrdila da je šikaniraju. Često je bila gost u našoj kući, čak su je naša deca prihvatila kao da im je sestra. Žalila se na porodicu, a Nataša joj je na neki način bila najveća podrška. Pomagala joj je da spremi prijemni za upis na fakultet. Verovatno se vremenom zaljubila u moju suprugu, jer je počela da ispoljava ljubomoru, čak i da je udara, ako joj nešto nije pravo. Jednom je udarila, jer je Nataša bila u džemperu koji sam joj ja kupio. Dakle, nije mogla da podnese drugu osobu u njenoj blizini. Ja sam za sve saznao tek pre nekoliko meseci - priča ogorčeno Rešad Prtinac za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    31. januar 2014 | 06:38

    A vi novinari ste je već razapeli na krst!!!! Kako će da nastavi da živi i radi ako se dokaže da nije kriva?

  • Debbie

    31. januar 2014 | 04:47

    Svaka cast za muza.

  • Radex

    31. januar 2014 | 08:32

    Ova prica mi zvuci prihvatljivije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA