Zbog ovog fotorobota se smeju policajcima u Teksasu (FOTO)

Kada je policija objavila fotografiju na osnovu koje treba započeti potragu za pljačkašem, ceo slučaj nisu zaobišli komentari da je glavni osumnjičani možda lik iz crtanog filma

  • 9

Glen Edvin Randles (32) uhapšen je za razbojništvo, nedolično ponašanje i provale, uz optužbu da je početkom meseca opljačkao dve žene u Teksasu.

Ovo bi bio samo još jedan od mnogobrojnih slučajeva takozvanog sitnog razbojništva, ako bismo zanemarili skicu osumnjičenog koju je napravio policijski crtač nakon što su opljačkane gospođe dale izjave i opis svog napadača.

Kada je policija objavila fotografiju na osnovu koje treba započeti potragu, iako je propratna poruka glasila da skica ne mora biti verni prikaz, već samo pomoćno sredstvo koje ukazuje na sličnosti, ceo slučaj nisu zaobišli komentari da je gospođe možda napao lik iz crtanog filma, a ne čovek.

Srećom, obe žrtve su opisale napdača kao krupnog muškarca, visokog oko 180 centimetara, a presudni detalj koji je pomogao u pronalaženju Randlesa bila je tetovaža na levoj strani njegovog vrata.

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nezadovoljština

    2. februar 2014 | 15:55

    Ruke kao slamke, noge kao sanke, uši k'o u miša, gotov...

  • Marko Vzd

    2. februar 2014 | 16:17

    Hahaha... pa ovi su i ove naše zajebali...

  • Ljuti Četnik

    2. februar 2014 | 16:01

    Hahahaha, evoni ja im se u Srbiji smejem hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA