Tinejdžeri se iživljavali na mentalno bolesnom mladiću, pa završili u zatvoru

Francuska policija saopštila je da su jedan 14-godišnjak i 15-godišnjak juče uhapšeni zbog napada, a dva druga dečaka su danas zadržana. Jedan od dečaka, star 12 godina, oslobođen je i poslat kući posle saslušanja

  • 7

Tri francuska tinejdžera su se našla u zatvoru, nakon što su snimili sebe kako zlostavljaju mentalno obolelog mladića i objavili snimak na Fejsbuku, što je naišlo na široko rasprostranjeno negodovanje, objavio je danas policijski izvor.

Na snimku je prikazano kako dva dečaka u parku guraju 18-godišnjaka, oborivši ga na zemlju i vičući na njega, potom ga guraju u potok, odakle se žrtva zbunjenog izgleda pojavljuje i odlazi.

Video je snimljen u nedelju u jugoistočnom gradu Fontenu, a žrtva srećom nije povređena u incidentu.

Prema policijskom izvoru, jedan 14-godišnjak i 15-godišnjak su juče uhapšeni zbog napada, a dva druga dečaka su danas zadržana. Jedan od dečaka, star 12 godina, oslobođen je i poslat kući posle saslušanja, preneo je AFP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • licno

    4. februar 2014 | 17:40

    Izivljavanje na slabijem i bolesno treba strogo osudjivati! Sada te iste vezati na trg 3 dana, ponizavati na isti nacin a ne zatvor da usavrse zanat! Boze pogledaj nas, gde ovaj svet ide!

  • Nnn

    4. februar 2014 | 17:24

    Kako bih ja sve to prevaspitala i dobro isprebijala,divljaci i skotovi!c.c.c.

  • I.G

    4. februar 2014 | 17:29

    Бог враћа ако не њиховој деци онда њиховим унуцима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA