Popila otkaz jer je gola vežbala u kancelariji (FOTO)

Sudija Vrhovnog suda Federacije Bosne i Hercegovine E.B razrešena je dužnosti jer je naočigled građana gola vežbala u svojoj kancelariji u "Palati pravde" u Sarajevu

  • 0

Sudija Vrhovnog suda Federacije Bosne i Hercegovine E.B prvostepenom odlukom Disciplinske komisije za sudije Visokog sudskog i tužilačkog saveta razrešena je dužnosti nakon što je naočigled građana i zaposlenih u sarajevskoj opštini Centar gola vežbala u svojoj kancelariji u "Palati pravde", piše "Dnevni avaz".

Sarajevski dnevnik je, kako podseća, 17. maja prošle godine ekskuzivno objavio fotografije na kojima je zabeležen neobičan način vežbanja u poslovnom prostoru.

Dužnosti je razrešena presudom donetom 27. januara, nakon što je ustanovljeno da je počinila disciplinske prekršaje "ponašanje u sudu i van suda koje šteti ugledu sudijske funkcije" i "ponašanje koje predstavlja kršenje službene dužnosti, koja dovodi u pitanje poverenje javnosti u kredibilitet sudija".

Pojedine osobe iz opštine to su posmatrale i slikale, nakon čega su fotografije objavljene u "Avazu". U obrazloženju odluke navedeno je da je sudija bila izložena i pogledima građana s ulice i trolejbuske stanice.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA