BAGER REVOLUCIJA: I Ukrajina ima svog Džoa Bageristu (FOTO) (VIDEO)

Fotografija koja se pojavila na internetu neodoljivo podseća na jednog od heroja promena u Srbiji - Ljubišu Đokića, poznatijeg kao Džo Bagerista, koji je jedan od simbola petooktobarske revolucije

  • 8

Demonstracije koje više od dva meseca potresaju Ukrajinu izrodile su heroje protesta. Naravno, primećujete sličnost s petooktobarskim protestima u Srbiji 2000. godine.

Fotografija koja se pojavila na internetu neodoljivo podseća na jednog od heroja promena u Srbiji - Ljubišu Đokića, poznatijeg kao Džo Bagerista, koji je jedan od simbola naše revolucije.

Ipak, za razliku od Srbije, gde su usled masovnih protesta usledile promene, u Ukrajini se i okončanje nestabilne situacije i ne nazire.

Pogledajte bageristu iz Kijeva:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    7. februar 2014 | 15:54

    Džo želimo ti da ti se osuši ona stvar i da ti otpadne. Ubrojan si u izdajnike Srbije. Prosjak bio ti i svi tvoji doveka.

  • Beogradjanin

    7. februar 2014 | 16:23

    Zapad pokusava na isti nacin da napravi puc i da postavi svoje marionete na vlast!!! Ko se seca i kod nas je bio onaj sto su mu"odsekli" uvo i tukli ga... Samo se nadam da ce ukrainska vojska biti pametnija i da nece pokleknuti prema demonstrantima, inace ode i ukraina u kur.. kao i mi.

  • dexter

    7. februar 2014 | 16:56

    Lepo ih učio naš OTPOR! Scenario 5. Oktobar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA