FIDO: Žao mi je, nisam hteo da ubijem Danilovića!

- Izvinjavam se još jednom Saši Daniloviću i njegovoj porodici. Žao mi je zbog svega, nisam želeo da se ovo desi, ali šta da se radi. I to je život - rekao je Fido i pridružio se završnoj reči koju su prethodno izneli njegovi advokati, koji traže oslobađajuću presudu

  • 3

Branko Filipović zvani Fido, koji je optužen da je 18. maja prošle godine pokušao da ubije predsednika KK Partizan, izjavio je danas u završnoj reči pred presudu koja će biti izrečena u četvrtak, da mu je žao zbog svega.

- Izvinjavam se još jednom Saši Daniloviću i njegovoj porodici. Žao mi je zbog svega, nisam želeo da se ovo desi, ali šta da se radi. I to je život - rekao je Fido i pridružio se završnoj reči koju su prethodno izneli njegovi advokati.

Oni su zatražili da Filipović bude oslobođen optužbi i pušten iz pritvora u kom je već devet meseci. Kako su naveli, Danilović i Fido bili su dobri prijatelji i on nikada ne bi pokušao da ga ubije.

Prethodno, zamenica višeg javnog tužioca zatražila je od suda da Filipovića osudi na najmanje osam godina zatvora, dok je Danilović zastupnik naveo da se predsednik KK Partizan pridružuje krivičnom gonjenju, ali da ne ističe imovinski zahtev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hirurg

    10. februar 2014 | 13:47

    Samo je hteo da mu odstrani par organa!?

  • Junior

    10. februar 2014 | 14:00

    Ajde ne cmizdri u bajbok,odradi što si dužan pa kad se vratiš izvini mu se

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    10. februar 2014 | 14:47

    Pazi ti njega......sta da se radi......nisam hteo?! Nista ond nek ti on vrati toliko uboda i resen slucaj. Zum za zub oko za oko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA