RACIJA: Policija upala i na rođendan Nenada Opačića

Novosadska policija organizovala je u subotu racije u centru Novog Sada, prilikom čega su pretresli goste restorana "Fontana", "Dukata" i još nekih lokala i zaplenili veću količinu marihuane, boksere i noževe

  • 8

Policija je preksinoć u racijama u centru Novog Sada zaplenila veću količinu marihuane, boksere i noževe.  Jedna od ekipa je tokom racije upala i u restoran „Fontana“ u kom je rođendan slavio osuđeni vođa veterničkog klana Nenad Opačić, pušten na vikend iz zatvora u Sremskoj Mitrovici.

- Rođendan mu je organizovala supruga, a on je za tu priliku pušten iz zatvora u Mitrovici. Svi prisutni su legitimisani, pretreseni, provereni su i papiri za otpust Opačića, ali ništa nismo pronašli - kaže za Blic izvor blizak istrazi.

Niko od nekoliko desetina gostiju nije se opirao pregledu, iako su glasno komentarisali da žandarmi sigurno tu nisu slučajno. 

Nakon „Fontane“ prekontrolisana su još četiri lokala. U restoranu „Dukat“, u vodokotliću muškog toaleta pronađena je kesa sa većom količinom marihuane, dok je u objektu „Pećina“ pronađeno nekoliko noževa i boksera, koji su i zaplenjeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Drale

    10. februar 2014 | 23:03

    Posten svet nema hleba da jede a oni na vikendima rođendane po kafanama slave ,bogami lepo

  • Covek

    11. februar 2014 | 00:42

    Zemljo Srbijo gde iges.

  • Blok

    11. februar 2014 | 10:46

    I vise sa ovim komentarima "posten svet nema leba da jede a oni ovo ili ono", aj bre ne se.ite vise, slavio lik rodjendan u kafani a ti se tu ubacujes sa tim degenskim komentarom ko da je slavio na Ibici a ne u Novom Sadu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA