SNS duplo jači od DS u Beogradu

Prema poslednjem istraživanju, za SNS u prestonici namerava da glasa 40,8 odsto birača, dok DS ima podršku od 21,3 odsto

  • 13

Najnovije istraživanje agencije "Ninamedija" i TV Prva pokazuje da duplo više Beograđana veruje naprednjacima Aleksandra Vučića nego demokratama Dragana Ðilasa, pošto u ovom trenutku na izborima u prestonici za SNS namerava da glasa čak 40,8 odsto birača, a za DS samo 21,3 odsto.

Na trećem mestu su socijalisti Ivice Dačića sa 9,9 odsto, a za petama im je DSS Vojislava Koštunice sa 8,4 odsto podrške, preneo je "Informer".

Izvesne šanse da pređe cenzus, pokazuje anketa, ima još samo LDP Čedomira Jovanovića, dok će sve ostale stranke morati da sačekaju neku bolju priliku za ulazak u Skupštinu Beograda.

Na pitanje koja će koalicija formirati Vladu, 65,2 odsto anketiranih odgovorilo je da će koaliciju praviti SNS, dok 4,8 odsto misli da će Vlada biti formirana bez SNS, a 30 odsto ispitanih odgovorilo je da ne zna.

Zanimljivo je, prenosi "Informer", da čak dve trećine Beograđana planira da izađe na izbore 16. marta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    12. februar 2014 | 07:58

    Taman kada shvatimo da ni oni nece uraditi nista ,prodje jos pet godina!

  • Surovi

    12. februar 2014 | 09:15

    Bili ste cetiri puta jaci ali narod polako otvara oci , bez obzira na vasu prljavu kampanju polako gubite podrsku za dvogodisnji nerad.

  • Ssy

    12. februar 2014 | 13:51

    Ako smo pametni jedini je Vučić koji treba da pobedi pa da pohapsi kriminalnu konkurenciju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA