On je osumnjičen da je zaklao momka u Nišu! (FOTO)

Dvadesetogodišnji Nišlija Dimitrije S. osumnjičen je za ubistvo studenta medicine Vuka S. (22) koji je pre nekoliko dana na smrt izboden preko puta parka Svetog Save. Njemu je određen jednomesečni pritvor

  • 67

Dvadesetdvogodišnji Vuk S. ubijen je pre nekoliko dana u tuči na Bulevaru Nemanjića u Nišu, preko puta Parka Svetog Save. Osumnjičeni za ovaj zločin je dvadesetogodišnji Dimitrije S, koga je policija iste noći uhapsila i određen mu je jednomesečni pritvor.

Osumnjičeni Dimitrije je Nišlija, student DIF-a, a sumnjiči se da je u tuči potegao nož i naneo rane Vuku u predelu vrata i stomaka.

Smrtno ranjeni mladić je hitno prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt, jer su rane nanete nožem bile fatalne.

Podsetimo, Vuk je sedeo s drugaricom u jednom kafiću u Parku Svetog Save kad su naišla dvojica osumnjičenih mladića i pozvala ga da izađe napolje.

Budući da se nije vraćao u lokal, njegova drugarica je krenula da ga traži. Izbezumila se od šoka kada ga je našla u lokvi krvi ispred zgrade broj 48 a na Bulevaru Nemanjića. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć, ali teško ranjenom nije bilo spasa.

Izvesna devojka objavila je potresno pismo o ovom događaju na blogu, a možete ga pročitati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SUZANA

    13. februar 2014 | 13:18

    smrtna kazna !!!!!!!!!!!

  • Vlada

    13. februar 2014 | 13:42

    Napala su ga dvojica i sada krijete da je i onaj mali sto mu otac drzi hotel da on nije kriv. Kako vas nije sramota. Srbijo muka mi je od tebe. Nedao bog da je neko moji ja bi vratio istom merom pa i duplo da se zna

  • lukavi pjer

    13. februar 2014 | 14:10

    UBUDUĆE: UBICE,PEDOFILE, SILOVATELJE,------ OBJAVLJIVATI ,IME,PREZIME,SLIKU, RODITELJE,GDE STANUJE,,,KOMPLET SVE,,,,DOSTA VIŠE INICIJALA,ZATAŠKAVANJA U INTERESU ISTRAGE,,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA