HVALA DOBRIM LJUDIMA: Sakupljeno 80.000 evra za operaciju male Une (2)!

Kako saznajemo od članova porodice, novac je donirala poznata osoba koja želi da ostane anonimna. Roditelji male Une ovu informaciju objaviće i zvanično čim novac legne na račun

  • 35

Una Savić (2) dobila je novu šansu za život. Samo nekoliko sati nakon što su mediji, među kojima je i Telegraf, objavili da roditeljima za operaciju nedostaje još 80.000 evra, jedna humana osoba se javila i garantovala da će uplatiti novac koji nedostaje.

Roditelje male Une, koji se s devojčicom nalaze u Frankfurtu, obradovala je lepa vest da je novac za transplataciju koštane srži sakupljen i da će već sutra biti uplaćen na račun njihove ćerke.

Kako saznajemo od članova porodice, novac je donirala poznata osoba koja želi da ostane anonimna. Roditelji male Une ovu informaciju objaviće i zvanično čim novac legne na račun.

Podsetimo, Una Savić boluje od najtežeg oblika leukemije. Devojčica u kritičnom stanju, a adekvatan donor je pronađen, te se nadamo da će zahvaljujući osobi dobrog srca koja će uplatiti 80.000 evra ovo dete biti spaseno.

Iako je novac za operacuju obezbeđen, određena svota biće potrebna i za postoperativno lečenje, te svi koji su u prilici Uni mogu pomoći a sledeći način:

Pomoć Uni Savić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA