SAKUPLJEN NOVAC: Leglo 80.000 evra za Unino lečenje!

- Prava borba za Unu tek počinje, ali ovo je zaista veliko olakšanje. Hvala Srbiji, hvala i ljudima iz inostranstva, pomoć je stizala sa svih strana - kaže Unin otac Saša Savić

  • 21

Konačno je skupljen novac za lečenja male Une Savić!

- Upravo sam saznao da imam svih 80.000 evra na računu Komercijalne banke. Presrećni smo i zahvaljujemo se svima - izjavio je Saša Savić, Unin otac koji je pre par minuta saznao da je prikupljen sav novac za Unino lečenje.

On kaže da još uvek ne može da veruje da je taj teret skinuo s leđa.

- Zahvaljujem se i onima koji su uplaćivali novac i slali poruke, ali i onima koji nisu bili u mogućnosti, ali su s nama bili u mislima. Prava borba za Unu tek počinje, ali ovo je zaista veliko olakšanje. Hvala Srbiji, hvala i ljudima iz inostranstva, pomoć je stizala sa svih strana - kaže Saša, koji sledeće nedelje stiže u Srbiju, kako bi podigao novac s računa Komercijalne banke i prebacio ga na račun bolnice u Frankfrutu.

Podsetimo, Una Savić boluje od najtežeg oblika leukemije. Devojčica je u kritičnom stanju, a adekvatan donor je pronađen, pa se samo čeka da novac bude prebačen na račun bolnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA