HOROR U RUSIJI: Mladoj mami lift odrubio glavu pred sinčićem

- Uspela je da odgurne dete, zatim su joj se noge zaglavile, a gornji deo tela joj je smrvljen o beton. Zadobila je stravične povrede stomaka, lica i glave. Njen sinčić je posmatrao taj prizor iz pakla - ispričao je službenik za hitne kvarove

  • 10

U stambenoj zgradi u naselju blizu Moskve, mladoj Ruskinji Olgi Talinjini (20) lift je odsekao glavu pred dvoipogodišnjeg sinčića Maksima.

Talinjina se sa malim Maksimom vraćala iz šetnje i zakoračila u lift. U tom trenutku vrata su se odjednom zatvorila i priklještila Olgi noge.

Ona je uspela da gurne dete, koje je išlo iza nje na sigurno, ali je lift krenuo naviše iako je ona ostala zaglavljena, napola u liftu, napola napolju, a glavom je udarila o dovratak lifta. Za nekoliko sekundi bukvalno je bila raskomadana. Glava joj je pronađena u prizemlju, a delovi tela između spratova, javila je televizija NTV.

- Uspela je da odgurne dete, zatim su joj se noge zaglavile, a gornji deo tela joj je smrvljen o beton. Zadobila je stravične povrede stomaka, lica i glave. Njen siroti sinčić je posmatrao taj prizor iz pakla - ispričao je službenik za hitne kvarove.

Olgin muž Dmitrij (24) je samo nekoliko minuta pre toga ušao je u taj isti lift vraćajući se iz šetnje s mlađim sinom, jednogodišnjim Jegorom. Sve što je istraumirani Maksim uspeo da kaže kada je pao u očev zagrljaj, bilo je: "Mama, noga".

- Igubio sam najdražu osobu. Volim te i zauvek ćeš ostati u mom srcu. Naša deca te vole - napisao je potreseni Dmitrij na društvenoj mreži.

On ne može da shvati kako je tako nešto moglo da se desi.

- I naše dete je sve to videlo, a ima samo dve i po godine. Sam ću se brinuti o njima. Nikome ih neću dati. Podizaću ih u znak sećanja na Olgu - rekao je Dimitrij, dodajući da je Olga bila ljubav njegovog života.

Istraga je još u toku, a stručnjaci ispituju šta se dogodilo s liftom, koji potiče još iz sovjetske ere. Dimitrij je najavio da će tužiti gradsko-stambeno za nemar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apel

    13. februar 2014 | 19:51

    Ako u vašoj zgradi imate lift sa pokretnim vratima koji ima samo jedan maleni foto-senzor, velika je verovatnoća da se takva nezgoda sa uklještenjem vratima desi i kod vas. Pozovite broj sa računa Infostana i reklamirajte ovaj sigurnosni problem, da dođu da ugrade još foto-senzora. Naime, kod velikog broja novih liftova, da bi investitori koji grade zgrade prošli jeftinije, ugrađuju se pokretne vrata sa samo jednim foto-senzorom, koji je u nivou od 0.5m od poda. Dešava se da taj foto-senzor "ne vidi" čak ni bebina kolica, pošto se snop svetla koji emituje foto-dioda na suprotnom kraju senzora prođe između točkova kolica, ne detektujuči prepreku, pa tako se zatvori i uklješti bebu.

  • Mmm

    13. februar 2014 | 19:22

    Zeni mu lift otkinuo glavu, a on pravo na fejs!? Nadam se da nije i slike postavio

  • Jelena

    13. februar 2014 | 19:49

    TUGA DO NEBA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA