Pucnjava u Nišu, povređen mladić

Pucnjava se dogodila u blizini Starog groblja, a napadač za sada nije poznat. Upucani mladić je primljen u Urgentni centar

  • 4

Jedan mladić je povređen u pucnjavi koja se oko 22.30 dogodila u blizini Starog groblja u Nišu.

Lekari potvrdili da je mladić primljen u Urgentni centar Niš, navodi RTS.

Napadač za sada nije poznat, a uviđaj je u toku.

Nišlije već danima mirno protestuju protiv nasilja. Građani su se okupljali u Parku Svetog Save na mestu gde je ubijen student medicine, dvadesetdvogodišnji Vuk Stoiljković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ni

    25. februar 2014 | 06:09

    Vazno je da oni kompleksasi od policijaca kruze gradom onim dzipcicima I glume mafiju, uznemiravaju narod !! Sramota nacelnice!!

  • Nislija

    25. februar 2014 | 08:21

    Policija=Kriminal

  • Zoran

    25. februar 2014 | 11:24

    Policija u Nisu se ponasa divljacki.Od kako su dobili one dzipove,poceli su da maltretiraju obicne gradjane...racije non-stop.Svakodnevno zaustavljaju putnicka vozila i trkeljisu...kao da je policijski cas. Ne sme covek da ih pogleda,a kamoli da zatrazi pomoc. Mnogi normalni ljudi,studenti itd,su poslati u zatvor zbog paketica trave.Idu ljudi u zatvor ni zbog cega,a dileri nastavljaju svoj posao.. Da li je normalno da neko ko zeli da popusi dzoint,dva ide u zatvor.Da li su svesni da tako unistavaju mlade zivote,koji nista dobro nece nauciti u zatvoru.. Policijo,juri kriminalce...uskoro ce se promeniti zakon u vezi konzumiranja marihuane i nema potrebe da unistavate mlade zivote...ako nista drugo,pogledajte kroz prste i znajte da nista dobro ne cinite drustvu zatvarajuci zbog paketica trave..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA