Vozač pokosio dva dečaka na trotoaru!

Deca su prevezena u jagodinsku bolnicu i nisu životno ugrožena. Jedno dete ima prelom potkolenice, dok je drugo ugruvano.

  • 2

Dva dečaka M. A. (16) i M. N. (15) povređena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u utorak uveče u 20:38 časova kada je na njih naleteo vozač renoa F. S. (44) iz Jagodine.

Nesreća se dogodila u Bagrdanskoj ulici, na mostu preko reke Belice.

- Putničko vozilo marke "reno", jagodinskih registarskih oznaka, koje se kretalo ka selu Voljavče, na mostu je je skrenulo u suprotnu traku od smera kretanja, oborilo dvojicu pešaka koji su se kretali trotoarom, udarilo u betonsku ogradu i zaustavilo se na sredini mosta. Pešak star 15 godina zadobio je  prelom desne potkolenice, a drugi pešak star 16 godina zadobio je laku povredu leve pete - navedeno je  u saopštenju PU Jagodina.

Protiv vozača, "renoa“ F.S. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepa prase

    26. februar 2014 | 00:20

    Kad svako umisli da je vozac

  • stonoga

    26. februar 2014 | 03:43

    Јели малолетан кад му се незна ни име ни презиме

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA