I OVA ĆUTI: Misteriozna devojka u Podgorici uputila novu poruku (VIDEO)

Misteriozna Podgoričanka u dugoj beloj haljini i danas se pojavila na centralnom gradskom Trgu Republike. Ona ne pravi nikakve pokrete, a u rukama drži poruku ispisanu crvenim flomasterom na kojoj piše "ne smijemo"

  • 2

Mlada devojka, koja je juče izvesno vreme stajala na centralnom gradskom trgu u Podgorici, ćuteći i držeći u rukama papir sa crveno ispisanim "Ne", ponovila je i danas svoj performans stim što je ovoga puta u ruci držala natpis "Ne smijemo".

U dugoj beloj haljini, ne praveći nikakve pokrete, skrenula je pažnju građana, ali još nije jasno kome je upućena poruka koju je držala u rukama.

Tokom jučerašnjeg dana novinarska ekipa Vijesti pokušala je da sazna zbog čega devojka stoji na trgu, ali ona im nije odgovorila.

Njen slučaj neodoljivo je podsetio na onaj koji je prošle godine izvela Jelena Topić iz Prijedora, koja je danima odeđeno vreme stajala ćuteći na centralnom gradskom trgu u tom gradu.

Kasnije se ispostavilo da je to njen performans "Glasno ćutanje" koji je Jeleni, apsolventu na Akademiji umetnosti u Banjaluci, poslužio kao dokumentarni film za njen diplomski rad.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug / Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA