TUŽNO: Zaspao pijan na ulici i smrznuo se!

N.T. (51) iz sela Beloljin je po izlasku iz seoske kafane odmah seo na stolicu koja je bila kraj kafane i zaspao. Preminuo je od posledica smrzavanja

  • 2

N. T. ( 51), iz prokupačkog sela Beloljin, preminuo je u prokupačkoj bolnici od posledica smrzavanja, jer se uspavao na ulici. 

Predhodno je N.T. bio u obližnoj seoskoj kafani iz koje je izašao kasno u noć i odmah seo na stolicu koja je bila kraj kafane i zaspao. Iako je nesrećni čovek čitavu noć proveo napolju, a videli su ga mnogi meštani u selu, nikom nije palo na pamet da ga probude ili odvedu kući.

- Kada sam se iz grada vraćao kući, video sam ga kako sedi u stolici i spava. Prošao sam, jer je i ranije često tako imao običaj da odspava gde stigne - kaže jedan meštanin Beloljina.

Tek u petak ujutru su svi shvatili da mu je loše, pa su prolaznici pozvali Hitnu pomoć, ali je preminuo u prokupačkoj bolnici. Tamo je primljen oko 8 sati ujutru, kako kažu sa otežanim disanjem. Pokušana je reanimacija, ali je oko 9 sati preminuo.

Iako u Beloljinu živi sa porodicom niko nije prijavio njegov nestanak.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA