Putnik s lažnim pasošem iz malezijskog aviona ličio na Maria Balotelia

Ukradeni pasoši pripadali su Kristijanu Kozelu iz Austrije i Luiđiju Maraldiju iz Italije, a stavljeni su na interpolovu bazu podataka kada su ukradeni na Tajlandu 2012, odnosno 2013. godine, saopštio je Interpol

  • 3

Generalni direktor malezijskog civilnog vazduhoplovstva Adžarudin Abdul Rahman, rekao je da su vlasti pregledale video snimke sa sigurnosnih kamera na aerodromu u Kuala Lumpuru odakle je krenuo avion koji je nestao tokom leta prema Pekingu sa 239 ljudi. Prema njegovim rečima muškarci koji su putovali s ukradenim pasošima nisu izgledali kao Azijci već da liče na popularnog fudbalera Marija Balotelija. 

Prema tajlandskoj policiji, Iranac pod imenom Kazem Ali je tražio avionske karte za dvojicu svojih prijatelja za koje je rekao da žele da se vrate kući u Evropu, javio je Si-En-En.

Ali je pokušao da preko telefona rezerviše karte, a posle toga je on, ili neko ko se predstavio u njegovo ime, gotovinom kupio karte.

Ukradeni pasoši pripadali su Kristijanu Kozelu iz Austrije i Luiđiju Maraldiju iz Italije. Ti pasoši su stavljeni na interpolovu bazu podataka kada su ukradeni na Tajlandu 2012, odnosno 2013. godine, saopštio je Interpol.

U potrazi za avionom učestvuju najmanje 34 aviona i 40 brodova iz nekoliko zemalja. Istraga je proširena na 100 nautičkih milja radijusa od tačke u kojoj je avion nestao sa radara između Malezije i Vijetnama u subotu ujutro i to bez ikakvih signala da se nalazi u nevolji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G@G@

    11. mart 2014 | 01:52

    Znaci baloteli je kidnapirao avion,znao sam

  • Tole - Ba

    11. mart 2014 | 09:33

    Nije baloteli.To su Delije da bi ucijenile Partizan da im da titulu...Ne damo titulu / Baloteli ne da titulu /

  • Ludjaaaaaaaak neki :D

    23. mart 2014 | 21:48

    Treba ugraditi kamere u grudi od stjuardesa i milina? :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA